Hírlevél

Partnereink

 

Green Plan Energy Kft. weblapja

 

 

Ledlámpaház.hu webshop

 

A Nap Önnek dolgozik!

 

 

 

Ezért válasszon minket

 

Greenplan reklámfilm

 

Az LG-ről pár szóban


LG Electronics, Inc. Az (LG) a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója világszerte. A vállalat, amely több mint 91,000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 117 különböző pontján (ebből 98 leányvállalat), 2011-ben összesen 48.97 milliárd dollár bevételt ért el. Az LG négy üzleti részlegből áll, amelyek a következők: Home Entertainment (szórakoztató elektronika), Mobile Communications (mobilkommunikáció), Home Appliance (háztartási elektronika), valamint Air Conditioning and Energy Solutions (légkondicionálási és energetikai megoldások).

Az LG a laposképernyős televíziók, audio- és hangrendszerek, mobiltelefonok, légkondicionáló készülékek és mosógépek egyik vezető gyártója a világon. Az LG Electronics a környezetbarát napenergia területén is jelentős előrehaladást ért el. 2008-ban a vállalat bejelentette ‘Life’s good when it’s green’kezdeményezését.

Az LG célja, hogy a évente 30 millió tonnával csökkentse a termékei életciklusa alatt kibocsátott üvegházhatású gázok mennyiségét, illetve 150 000 tonnával csökkentse ezek kibocsátását 2020-ig. A vállalat csökkentette a káros anyagok használatát gyártási folyamatai során, és ezt az európai TÜV Rheinland, valamint az egyesült államokbeli UL hivatalok is elismerték.

Az LG napenergia üzletágának bevezetése során az LG Electronics környezetbarát vezetésének alapjait alkalmazták. Nem elégszünk meg azzal, hogy környezetbarát működést folytatunk, hanem elősegítjük a fenntartható jövő építését is.

Honlap készítés